Samen055 in dok Zuid

Jong of oud, arm of rijk, wel of geen werk, gezond of iets minder gezond, er kunnen altijd momenten in je leven zijn dat je hulp of zorg kunt gebruiken. Dan is het fijn als je makkelijk kunt vinden waar je die hulp en zorg kunt krijgen.

Samen055 is een netwerkorganisatie van medewerkers van het Centrum voor Jeugd & Gezin, de gemeente en inwonersondersteuners. Bij Samen055 vindt u informatie over onderwerpen waarmee u in uw leven te maken kunt krijgen. Misschien heeft u hulp in het huishouden nodig. Of heeft u vragen over wat u kunt doen wanneer u geldproblemen heeft. Of misschien wilt u weten hoe u een bijstandsuitkering kunt aanvragen. Met al dat soort vragen kunt u terecht bij Samen055.

Samen055 wordt gevestigd in dok Zuid

De gemeente heeft enige tijd geleden besloten om Samen055 voor stadsdeel Zuid te vestigen in Dok Zuid. Eind 2019 is duidelijk geworden dat Samen055 in de vergaderzalen op de begane grond zal komen. Deze ruimtes worden vanaf 1 april 2020 verbouwd en zijn dus vanaf die datum niet langer beschikbaar voor de verhuur.

2021

De bovenverdieping van dok Zuid is vanaf 1 januari 2021 beschikbaar als bedrijfsruimte. Voor meer informatie over deze mogelijkheden neem contact op met Accres via 055 5270550.